Междупланетнa надпревара

Т

ази стратегическа игра има за цел да научи децата да спазват реда, ходовете, да броят и да следят за правилното изпълнение на задачите. Играта е забавна и бързо въвлича децата в космическия свят.

В комплекта има включена 4 пионки на космонавти, с които децата изпълняват своите ходове и картонена ракета, която е и крайната цел на всеки играч, който иска да победи.

Играта е непредвидима и често се случва така, че първите стават последни, а последните първи. Това кара децата да искат отново и отново да играят, а по този начин прекарват ценно време в игри, вместо пред екран, например.

По време на играта се изисква сериозна концентрация и умения за проследяване, за да може всеки играч да се движи по правилата и да не се опитва да измами своите опоненти.

Тази игра дава възможност на децата да прекарат офлайн време, в което да се смеят, да разговорят, да броят, да пресметят и да се забавляват.

С какво е по различна тази игра?

На първо място това, което я прави различна е визията й. Децата познават правилата на тази игра, но за първи път крайната им цел ще бъде ракета, която да ги отведе в космоса. Още нещо, което я отличава от останалите игри е това, че при нея никога не се зная какво ще донесе следващият ход. Това държи децата в напрежение до последно и поддържа интереса им.

А ето и нашата изненада: можете да спечелите играта “Космически змии и стълби” послучай нашия месец на Космоса! Вижте условията на happykidsactivities!

 

 

 

Играта “Космически змии и стълби” можете да намерите тук:

Включва 4 дървени астронавта, 1 картонена ракета, 1 картонена 3D дъска и 1 дървен зар.

За автора

Марина Тодорова е слухово-речеви терапевт, съпруга и майка на две шумни момчета. Обича да прекарва време с децата си и се старае да запомни всеки момент. В професионален план въвежда децата в света на звуците и ги учи да говорят. Основната цел на Марина е да покаже на повече родители, че времето с децата може да бъде прекарано по качествен начин, като едновременно с това да бъде приятно и полезно. В личен план нарича себе си колекционер на щастливи моменти и активен участник в живота на децата си.
Може да научите повече за нейните идеи като я последвате в социалните мрежи:
Facebook: MariNa Todorova
Instagram: happykidsactivities

TOP