Лисичката Паприка

У

дома имаме си имаме нов приятел - Лисичката Паприка. За големия батко - кукла за театрално представление. С нея всяка история може да оживее, да разкажем любимата приказка за "Косе Босе" или просто да оставим детето да развихри въображението си. За малкия - дуду за гушакне и приспиване (и като зрител на постановката).

Всяко малко детенце има нужда от малко подкрепа за спокоен и сигурен сън. А какво по- стоплящо от меката козинка на Паприка? Лекичка е и безопасна за в леглото на детето. Може да пътува с вас при всяко приключение и да бъде една истинска асоциация за познатото, за дома. 

За бебето – зрителен стимул по време на будуването. Времето по коремче или на пода винаги може да бъде съпроводено със стимулираща игра, запознанство с материи или цветове. Паприка ще привлече вниманието на вашето бебче, то може да се опитва да посяга към нея, че дори и да предизвика някоя усмивка. Можем нежно да му говорим, чрез нея или да го оставим да изследва опашката й с ръка или пък с уста. 

Лисичката пътува от Франция и е с фамилията на Kaloo. С изчистен и безопасен дизайн, сладка муцунка и много меко коремче за гушкане – тя бързо се превръща в новия любимец на децата.

За автора

Михаела Божилова е лекар по професия. По време на първото си майчинство открива света на Монтесори и днес вече голяма част от ежедневието й и това на  децата й е вдъхновено от Метода. Създадва инстаграм страницата си точно и с таква цел – да споделя своя начин и виждане в помощ на родители монтесори – ентусиасти (а и не само) и да обменя идеи. Най-любимото й нещо са игрите с децата и да ги наблюдава как придобиват нови умения и знания. 

Още от Михаела вижте тук.

TOP