Несравнима мекота

З

наем колко ценни са първите моменти, както за новороденото, така и за неговите родители. Онзи първи учуден поглед, когато чуят звънчета, онази първа замислена усмивка, когато докоснат меката играчка, онзи първи смях, когато шумолящата хартия откликне на докосването им: всичко това събужда сетивата и любовта им към живота. В продължение на 25 години Kaloo полага грижи за създаването на усещане за мекота, за да осигури най-нежния комфорт, когато малките се появят на бял свят. Най-очарователните първи другарчета, успокояващи и нежни, прекрасните герои на Kaloo предлагат балон от любов, който включва най-специалните първи сетивни преживявания.

Брандът Kaloo се появява през 1998 година. Името му е комбинация от двете основни ценности на марката: гушкане и мекота, на френски, „Câlin“ и „Doux“, които формират името, CALOUX = KALOO. За символ е избрано мечето, герой, обичан от малките деца. С малкото си, заоблено коремче, две любопитни очи и несравнима мекота, „Пълничкия Теди“ се е превърнал в иконата на марката.

Знаете ли, че гушкането е от съществено значение? Успокояващо удоволствие, което създава усещане за благополучие. То е незаменимо за правилното сензорно и когнитивно развитие на детето. В бранда Kaloo се определят като „Създатели на мекота“ и са избрали да отговорят на тази естествена нужда от нежност, любов и комфорт. Потопете се в свят на мекота: щедър, успокояващ и пълен с ценни моменти на нежност.

Уникално изживяване

Какво е играчката Kaloo? Успокояващ предмет, който допринася за спокойствието на бебето. Kaloo използва сензорен подход и фино съчетава класически форми с меки и нежни материали, текстури и цветове, които винаги са иновативни.

Иновативни материали

KALOO гарантира отлично качество и високотехнологични материали, които са приятели на бебето. Мекота, топлина, отвеждане на влагата, с еластични влакна и устойчиви цветове, материалите на играчките Kaloo  винаги работят за качеството и безопасност.

Героите на Kaloo

Lapinoo

Любимият заек, който може да бъде вързан навсякъде, благодарение на дългите си, меки уши! Неговите люлеещи се ръце и крака и дългите му уши го правят лесен за хващане от малките ръчички. Всеки Lapinoo е от меко кадифе, украсен с щампован шал, който съответства на цвета на тялото му.

Plume

Емблематичната колекция на марката, специално произведена с микрофибър Kaloo, комбинация от абсолютна нежност и лекота. Набраната повърхност и големите уши на зайчетата правят тези меки играчки любими още от първата среща. Играчките Plume са в забележителна пастелна гама и красива кутия, идеална за подарък и за съхранение на всички спомени на вашето бебе.

     Les Amis

Жребчето Reglisse, агънцето Vanille, зайчето Praline, кученцето Caramel и котенцето Coco придружават класическия Chubby Teddy в нови приключения. “Les Amis” е колекция от меки и сладки животни, които можете да разпознаете по малката небесносиня бандана около врата им. Идват в красива квадратна кутия, всяка илюстрирана със силуета на животното, за да правят компания на бебето през целия ден, за къпане, игра и дрямка.

Fripons

Открийте мека и деликатна гама с цветни рустикални щампи. Добре дошли при новите герои лисицата Леонард и заека Джъстин!

Rouge Kaloo

Семейство от 3 животни, които всеки познава: заек, слон и мечка. Козината им е изключително мека, а дългите им ръце са идеални за гушкане. Те са разпознаваеми по малкия си червен нос, бродирани крака и силиконова значка. Всички тези малки детайли напомнят за известния френски стил haute couture. Стилна и привлекателна колекция!

Doux Sommeil 

Времето за сън е време на спокойствие и споделено удоволствие. С мека повърхност или нежни звуци, сладката овца Doux Sommeil ще придружава бебето за хубави сънища.

Stimuli

Колекция сензорни играчки, създадена, за да развива и провокира усещанията чрез различни тактилни преживявания. 

 

 

 

К’Doux

Новата линия подаръци за новородено! Семейство от 6 малки зайчета със забележителна мекота, всяко облечено със своя изискан и уникален принт. Завивките се предлагат в хубава подаръчна кутия, деликатно декорирана и персонализирана. Малък подарък, идеален за раждането на бебето.

 

Tendresse

През 2018 Kaloo представя първата си колекция от меки и нежни кукли. Истински малки принцеси, идеални да придружават детето още от раждането му. Tendresse не е обикновена парцалена кукла. Елегантната панделка около врата, дългите й крака и ръце, лесни се хващане, живият й поглед… Толкова много детайли, които я правят уникална компания. Всяка Tendresse кукла има свое име, характер и визия.

Tекст: Krokito.bg
TOP