За нас

К

rokito.bg е блог към магазина на Кроки Тойс Онлайн ЕООД, чийто фокус са красивите, екологични, образователни и занимателни играчки с марките Goki, Heimess, Holztiger, Kosmos, Thames&Kosmos и Janod.

Тук ще се опитваме да подредим полезна и забавна информация за качествените и устойчиви практики в детските игри и играчки, за отглеждането, ранното обучение и правилното развитие на децата, за най-интересните и впечатляващи играчки през погледа на деца и родители. 

Ще споделяме красиви и вълнуващи разкази за създаването на играчките и преживяванията на техните собственици. Ще разказваме за родители, които съвместяват отглеждането на деца с професионалното си развитие, бизнес или кауза.

Ние вярваме, че децата могат да растат безопасно, да опознават околния свят през красиви играчки, изработени с мисъл и отговорност, да развиват знанията, уменията и креативността си, докато играят.
Ние смятаме, че отговорността за развитието на обществото и околната среда е както наша, така и на родителите, които правят избор за играчките на децата си.

Рубрики

Вижте нашите красиви и вълнуващи разкази за създаването на играчките и преживяванията на техните собственици.

Запознайте се с полезни съвети за отглеждането, ранното обучение и правилното развитие на децата.

Научете повече за игрите и играчките, подходящи за различна възраст и повод.

Срещнете се с нашите звезди – родители, които съвместяват отглеждането на деца с професионалното си развитие, бизнес или кауза.

Пейте, танцувайте, рисувайте и украсявайте с нашите предложения за творчески занимания.

Разгледайте в детайли най-интересните и впечатляващи играчки през погледа на деца и родители.

Играйте с нас!

Нашите автори са творчески настроени родители, които искат да споделят своите идеи и опит в невероятното преживяване да отглеждаш деца. Те обичат да пишат, да снимат и да играят.

Ако и вие сте един от тях и искате да станете част от нашия екип, пишете ни на info@krokitoys.com.

TOP