Кухня в детската стая

Р

олевите игри канят децата в свят на въображение, който им позволява да разиграват дейности и сценарии от реалния живот. Децата обожават да имитират дейностите, които виждат, че възрастните правят всеки ден, но в по-малък мащаб, който е подходящ за тях.

В детската кухня детето има пространство, което да нарече свое, докато твори, играе и учи как действията му влияят на заобикалящата среда. За всяко дете наблюдението на дейностите, които вижда възрастните да извършват всеки ден, и след това разиграването на свои собствени версии, прави играта по-реалистично и обогатяващо преживяване и му помага да опознае света.

Приготвянето и сервирането на храна е аспект от ежедневието и не е чудно, че играта в кухнята е сред най-популярните активности. Днес ви представяме две от най-популярните детски кухни на френския бранд Janod, които пленяват не само с функционалността си, но и с невероятен дизайн – забележително допълнение към интериора на всяка детска стая!

Голяма кухня CANDY CHIC

Кухненски комплект с фурна, котлони, микровълнова печка, шкаф, мивка, часовник и 10 аксесоара.

Пригответе вкусни ястия за вашето семейство и приятели, като разгърнете своите кулинарни умения. Комплектът CANDY CHIC BIG COOKER е оборудван като истинска кухня – разполага с фурна, котлони, микровълнова печка, шкаф, мивка, часовник. Плотът има LED и звуков ефект: просто натиснете червените бутони и ще видите, че котлоните светят, натиснете втори път и ще чуете кипенето на водата. Изключват се автоматично след 30 секунди или чрез натискане на бутоните трети път. В шкафа ще намерите 1 метална лъжица, 1 метална тенджера с капак и 3 картонени кутии за храна (портокалов сок, какао, захар). Очарователният дизайн, съчетаващ нежно розово и бяло, е завършен с винтидж златист десен на точки. Благодарение на тази красива ролева игра с оригинална концепция, децата ще навлязат в света на здравословното хранене и приготвяне на храна!Височина на работния плот 50 см.

Голяма кухня HAPPY DAY

Кухненски комплект с фурна, котлони, микровълнова печка, шкаф, мивка, часовник и 7 аксесоара.

Време е за семейна вечеря в шикозен ресторант около красивата дървена кухня HAPPY DAY BIG COOKER! Меки цветове, уникален, модерен стил, повече възможности за игра! Тази кухня има страхотни функции: метална мивка и звуково-светлинен индукционен котлон. Просто натиснете червените бутони веднъж и плочите светват, след това втори път, за да чуете звука на вряща вода. Звукът и светлината се изключват автоматично след 30 секунди или когато бутоните бъдат натиснати трети път. Има още: 2 въртящи се копчета със звукови ефекти, фурна, микровълнова печка, шкаф с магнитни врати, а също и 7 аксесоара:  1 метална лъжица, 1 метален тиган, 1 метален гевгир, 1 ръкавица за горещи съдове и 3 картонени кутии за храна. Височина на работния плот 50 см.

За фотографа

Надя Андреева е фотограф. Обича да снима хора. Предпочита естественото осветление и непринудените кадри, а фотографията за нея е начин да обърне внимание и да подчертаe всичко красиво, нежно и емоционално наоколо. Надя обича да снима семейства в обикновен ден, у дома, на улицата, на разходка в парка. Запазва в кадри живота на хората такъв, какъвто наистина е – веселите мигове, любимите занимания, домашния уют, усмивките и пакостите на децата, игрите с домашните любимци.

Още снимки от Надя вижте тук.

TOP