Р

оботите от серията ReBotz на бранда Kosmos определено са най-забавните и занимателни играчки, които са попадали в дома ни. Когато за пръв път ги видях, ми хрумна, че мога да ги представя на децата, като им създам декор на космическа тематика в който те да разходят роботите и им начертаят пътища с бели моливи и маркери около слънцето, Луната и звездите върху тъмния лист хартия. И Кай, и Пирина обаче, толкова се впечатлиха от роботчетата от първо докосване, че нямаха нужда от каквото и да било повече.

Роботчетата са много подходящи за деца, които обичат сами да сглобяват играчките си. По препоръка на производителя са подходящи за всеки над 8 годишна възраст, но Пирина, която е на 5, също се справи доста добре с малко помощ от Кай.

Нетърпеливи да видят как се движат собственоръчно сглобените им роботи, те пропуснаха да ги декорират със стикерите от комплектите и директно се впуснаха в игри и експерименти.

Различните роботчета могат да ходят, скачат и пълзят и са супер забавни. Децата си организираха състезания с тях (кой робот първи ще стигне даден обект), двубои (кой робот първи ще събори другия), опитваха да изкачват планетите от декора ми с тях и да слагат различни препятствия на пътя им, които играчките да преодоляват. Всички занимания бяха придружени от много весели моменти и смях.

За да предразположа децата да си прибират играчките, често правя за всяка нова легълце или къщичка. Предстои да направим такива за роботчетата и арена на която да се провеждат битките без опасност някоя от играчките да падне от масата и наруши спокойствието на съседите от долния етаж 🙂

Роботчетата са чудесен вариант за бюджетен подарък, с които да предизвикате истински фурор. Аз често избирам подобни колекции и разпределям продуктите по роднините и приятелите ни, които искат да зарадват Кай и Пирина. Така едновременно успявам да предпазя дома ни от хаотично препълване с играчки, а децата пък се радват на пълните серии от дадени продукти и успяват да разгърнат пълния потенциал на заниманията си.

ReBotz е робо-бандата от KOSMOS – 4 робота от сметището, които вдъхват нов живот на старите части, от които са сглобени. Със страхотни стикери, които правят ReBotz да изглеждат още по-шантави! Но какво се случва, ако крайниците на различните роботи се разбъркат безумно? Изненада! ReBotz обменят компонентите, от които са направени, помежду си – разбира се, това включва и непотребни неща като стари железа, ракети за тенис, чадъри и други подобни.

Невероятно е как този малък робот скача бясно из стаята и изненадва всички с дръзките си трикове! Снабден с еластична лента и мотор, дивият Бъкси е неудържим!
Buxy скача все по-високо – той е скачащият талант от серията ReBotz, лудите роботи от сметището.

Ето го и готиният Дюк! Той вече се гони с бясна скорост из стаята. Снабден с чадър, метла и скейтборд, Дюк е много специален. Просто следвайте ясните инструкции, инсталирайте двигателя и батериите и роботът ще започне да се движи. Дюк кара скейтборд по зигзагообразен курс – той е скейтърът от серията ReBotz, лудите роботи от сметището.

След него! Пити е недосегаем! Необходими са само няколко кликвания, за да го настроите. Просто сглобете двете колела, ракетата за тенис, чукчето и двигателя според инструкциите.

Пити тича с тенис ракета и чук – той е бягащият акробат от поредицата ReBotz, лудите роботи от сметището.

 

 

Кой пълзи там? И наистина ли този малък робот има ски, ютия и два полу- волана?!

Ръсти пълзи супер бързо дори и назад – той е пълзящият робот от поредицата ReBotz, лудите роботи от сметището.

За автора

Цветана Недева е майка на две деца – Кай и Пирина. Творец е на произведения от хартия и създател на блога Kinderlist. Обича да се занимава с обогатяващи и развиващи я неща.

Вижте още от Цвети:

TOP