Когато порасна…

О

т момента, в който Зоран започна сам да посяга към играчките, най-честият му избор беше да премята зарядното за телефон. Еволюцията на този тип забавления премина през кабела на прахосмукачката, самата прахосмукачка в целия й блясък и най-после - инструментите на баща му.

Сега, на година и половина, след като забелязахме страстта му да тича, размахвайки отвертка, се появи идеята да се сдобием с безопасен вариант и да купим работилница на колела.

 Работният тезгях на колела BRICO KIDS DIY представлява дървена количка с 3 магнитни инструмента (чук, отвертка и гаечен ключ), 1 менгеме, 4 въртящи се зъбни колела, 18 аксесоара (дървени гвоздеи, винтове и болтове, няколко дъски с отвори и зъбни колела с различни размери ). Зоран прекарва много време да играе сам с всички малки части и често си ляга с чукчето в ръка. За родителите на деца, чиито растящи зъби са отчетлив проблем, мога да кажа, че няма детайл, който Зори да не ползва за почесване на венците.
Сглобяването разбира се се превърна в игра за двама – баща и син.
Когато се сдобихме се количката, Зоран вече ходеше самостоятелно и сега много се забавлява да я бута из дома ни. Би била чудесен помощник за прохождащи човечета.

За автора

Мила Атева е моден дизайнер, създател на бранда Sassa Bjorg. Освен работата си и красиви обувки, Мила обожава сина си Зоран, на 1,5 години, заради когото вече носи почти само маратонки… Зоран расте в компанията на родителите си, три котки и един заек.

TOP