Д

етското въображение няма граници, а заниманията с изкуство са любими на всички деца! Рисуването и приложните изкуства са невероятен начин за децата да изразят себе си, да създават, да изобретяват, да развиват уменията и въображението си. Творческите комплекти подобряват координацията, сръчността и фините двигателни умения, езиковите способности и иновативността. Заниманията с изкуство помагат на децата да общуват и да разбират света, развиват индивидуалните им качества и стимулират креативността им във всяка сфера на живота.

Вижте нашите предложения за няколко творчески занимания, с които можете да изработите уникална визия за предстоящото парти!

За фотографа

Надя Андреева е фотограф. Обича да снима хора. Предпочита естественото осветление и непринудените кадри, а фотографията за нея е начин да обърне внимание и да подчертаe всичко красиво, нежно и емоционално наоколо. Надя обича да снима семейства в обикновен ден, у дома, на улицата, на разходка в парка. Запазва в кадри живота на хората такъв, какъвто наистина е – веселите мигове, любимите занимания, домашния уют, усмивките и пакостите на децата, игрите с домашните любимци.

Още снимки от Надя вижте тук.

Tекст: Krokito.bg
TOP